perjantai 1. heinäkuuta 2011

Paljastus ;D

Nyt vihdoin paljastan sen, mitä monet on kyselleet jo monta kertaa! Kyllä, liikkeeni nimi on Superupee. Olisin halunnut myös suomenkielisen tunnuslauseen, mutta en saanut tuosta väännettyä mitään toimivaa suomeksi. No, on se hyvä noinkin! Logon on väsännyt ihana ystäväni Jose.

Muutamat paperituotteet olen myös väsännyt; lahjakortin, kanta-asiakaskortin sekä hintalaput. Pitäisi viedä painoon lähipäivinä. Mitäs tykkäätte vaatekaupan käytössä kantiskortista? Toimintaperiaate olisi leima aina yli 20e ostoksista ja 10:stä ostoksesta 20e ale.

Ja mitäs tykkäätte logosta/nimestä?

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kesti tovi, että tajusin logon siluetin jäljittelevän kenkää. :--) Se kertonee ovelasta, toimivasta ja oivaltavasta logosta!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä nimi!

Anonyymi kirjoitti...

Alennus kuulostaa näin asiakkaan kannalta aivan mahtavalta, toivottavasti ei käy liikaa yrityksen omaan kukkaroon moiset runsaat edut ja alennukset! =)

siisii thckoitin@hotmail.com kirjoitti...

Hyvä nimi ja kiva logo, just sulle sopivat! Toivotan paljon onnea :)

Anonyymi kirjoitti...

sloganissa om kielioppivirhe...

Anonyymi kirjoitti...

Tollanen alennus ois kyllä mahtava asiakkaalle, mutta saattaiskohan siitä tulla myymälälle liikaa takkiin? 10e ale kymmenen leiman jälkeen olisi myös ihan käypä vaihtoehto, ja myymälänkin kannalta ehdottomasti parempi :)

Oot muuten rohkee likka, ja toivotan sulle hurjasti menestystä bisnesrintamalla! :)

Jannika kirjoitti...

Nimestä tulee epäilyttävän paljon mieleen Tampereella sijaitseva Supermukava, joka myös myy kotimaisia pikkumerkkejä.

Lisäksi musta 10 € ale kymmenestä leimasta olisi ihan riittävä kannustin. Etenkin, jos leimakortissa ei ole aikarajaa.

Ja komppaan myös kieliopista nillittänyttä anoa sillä, että mielestäni wardrobe kaipaa artikkelia.

Onnea ja menestystä!

moderndayhippie kirjoitti...

Sloganin kielioppivirheestä: kyseinen lause on Tim Gunnin suusta tullut juurikin tuossa muodossa enkä koe tarpeelliseksi lähteä sitä muuttamaan.

moderndayhippie kirjoitti...

Jannika: onhan se toki samantyylinen, mutta supersanan käyttöön kellään ole patenttia. Ja nimi on peräisin yhdestä lempparibiisistäni :)

Anonyymi kirjoitti...

tykkään, tykkään, tykkään!
Nimestä, logosta sekä kantiskortista :)

Anonyymi kirjoitti...

Saako kantisedut myös nettikaupassa?

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: tuo kantiskortti ei ole käytössä siellä, se on vähän hankalahko toteuttaa näin. Nettikauppaan tulee kuitenkin kaikenlaisia muita tarjouksia ja postituslistalle/FB ryhmään liittyneille lähetetään alennuskoodeja yms. :)

Nanna kirjoitti...

toi logo on superhieno! :D

Anonyymi kirjoitti...

Häiritsee tossa logossa jotenkin mielettömästi noi kaks viimestä e-kirjainta. Menevät kummallisesti eivätkä ollenkaan nätisti linjaan (muissa kirjaimissa alaosa on nätisti mutta etenkään tokavikassa ei), vaikka tajuankin tuon kenkäidean. Plus fontti on melko tylsä ja voisinkin kuvitella sellaisen hieman "funkymman" sopivan tohon paremmin. MUTTA nää on makuasioita eikä niistä voi kiistellä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen hintataso sun liikkeessä tulee olemaan? Onko samoissa hinnoissa kuin esim Vero Moda ym ruotsalaisketjut, vai hinnakkaampaa?

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: kirjaimet tosiaan menevät ns hassusti, mutta arvaappa mistä tuo siluetti on? No mun lempparikenkämerkin eli ironfistin korkkarista! Siksi se on siis juuri tuollainen, eikä leveämpi korko ja selkeämmät eet. :)

Anonyymi: Hintataso määräytyy tarkalleen vasta sitten kun kaikki kulut on selvillä. Tarkoitus on kuitenkin pitää taso kohtalaisena, ehkä ihan inasen verran henkkamaukkaa ja muita puoteja kalliimpana. Esimerkiksi juhlavat korkokengät 40-50e, isot laukut 20-45e, mekot 20-50e, puserot 15-30e jne. Ihan henkkamaukan perustoppi 4,95e hintoihin ei pääse kuitenkaan :) Näiden halvempien tuotteiden lisäksi tulee sitä suomalaista designia, jonka hinnat sitten on korkeemmalla.

Anonyymi kirjoitti...

toivottavasti ei tule ongelmia siitä, että Suomessa on jo kennel nimeltään Super Upee

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: Kaupparekisteri on hyväksynyt nimen, joten ei voi tulla. Kennelit eivät ole rekisteröityjä tavaramerkkejä tai yrityksiä, joten siksi nimeni kelpaa.

Mona kirjoitti...

Tykkään, tykkään ja tykkään :))

Meeri kirjoitti...

Kuulostaa haukalta :) En oo seuraillut sun blogia, muutakun vasta nyt, millasia vaatteita myyt, onko ne ihan tavallisia perusvaatteita, vai vähän erikoisempia, sen tyylisiä ku itse käytät vai molemmanlaisia? :D

Anonyymi kirjoitti...

öö siis aivan järkyttävä logo!

t.graafinen suunnittelija

moderndayhippie kirjoitti...

Meeri: Tyttömäisiä perusvaatteita, siitä henkkamaukan ja tyyliin cybershopin välistä - eli ei niin kovin erilaisia, mutta ei kuitenkaan ihan peruskauraa. Kuitenkin sillä periaatteella että ihan "massatyyliinkin" jotain löytyy :)

Anonyymi: Jep, aina ne "alan ammattilaiset" jaksaa netissä parjata kaikkea - anonyymisti toki.

diet coke kirjoitti...

Samaa mieltä anonyymin kanssa, logo on aika kauhee. T. alan ammattilainen myös.
(p.s. paljon onnea ja menestystä putiikille :))

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos erittäin hyvin perustellusta, ammattimaisesta palautteesta.

Nisha kirjoitti...

Sloganissa ei ole kielioppivirhettä. 'Wardrobe' kun tarkoittaa vaatetusta, eikä siihen tarvita artikkelia :)

Logo on aika ovela! En oikein osaa sanoa pidänkö siitä vai en. Mutta en ymmärrä näitä joilta ei tule muuta kuin "hirvee" ja tietenkin anonyymisti. ;)

p.s. Iron Fistin kengät on unelmia - harmi vain että niin monessa on avoin kärki, joista en itse pidä kun varpaani ovat rumat, haha.

Mau kirjoitti...

Mua jäi hirmusti hämäämään tuo wardrobe -asia (näin englanninopiskelijana lähinnä, mun kielikorva kun haluis lisätä tuohon artikkelin ja haluan toki korjata käsitystäni jos olen väärässä) ja sanakirjasta tarkistaessani wardrobe on ns. countable noun MYÖS tuossa "kokoelma vaatteita" merkityksessä eli se vaatisi artikkelin.

ks. http://www.collinslanguage.com/results.aspx?context=4&reversed=False&action=define&homonym=0&text=wardrobe

Ainoa milloin se ei vaadi artikkelia on ilmeisesti kun kyse on teatterin/näyttelijän vaatetuksesta. Tosin, jos Tim Gunn natiivina puhujana on täsmälleen näin sanonut niin joku syy siihen täytynee olla. Ihan jäi mietityttämään - aivot varmaan vähän kesäterässä kun en tajua :)

No, joka tapauksessa onnittelut kohta koittavista avajaisista! :)