torstai 7. heinäkuuta 2011

Yks korupaketti tosiaan tuli alkuviikosta ja itseasiassa juurikin tänään tuli toinenkin. Nää kuvat on kuitenkin ensimmäisestä satsista. Jäätävän kokonen laatikko täynnä koruja, hups! Unohdin tilanneeni mm yli 110 sormusta. Hihihihii. Tässä kuitenkin muutamia lemppareitani:

Lempparikorviksia.. Tässä vain pieni osa tulevasta valikoimasta :)

Ja muutamia sormuksia. Joku jo kommenttiboksissa valitti korujen tyttömäisyydestä; voin kertoa että sormuksista ainakin löytyy vähän rajumpaa kamaa ;D Voisin pitää puolet sormuksista itselläni.. No onneksi suurinta osaa on useampi kappale.

Huomenna itseasiassa menen kuvaamaan kaikki sormukset sekä rannekorut, sitte ehkä tulee lisäkuvia :) Ja huomenna myös ikeaan! Josko saatais pikkuhiljaa liiketilaa kuosiin.

Laukutkin tulivat tänään, ihan mahtavaa. Kummatkin vaatetilaukset seisovat vielä tullissa, toivon mukaan tulevat pian. Kengistä ei ole vielä kuulunut :(

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan M-A-H-T-A-V-A toi koko sormen nivelsormus! <3 Gaah, kuolaan näppikselle!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti eivät oo sit yhtä haperoita ku beautiful fashionin korut :D Sain sormuksen rikkinäisenä kotiin -> valitin ja lähettivät korvaavan -> sekin tuli rikkinäisenä! :D En jaksanut enää valittaa vaan annoin olla.

Anonyymi kirjoitti...

Vau, onpas kivan näköisiä sormuksia Menevät varmasti kaupaksi :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat noi love- ja sydänsormukset! tuleeko niitä nettikauppaan? missä kaupungissa tää sun kauppa muute on?

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: se on kyllä aika kuolattava ;D

Anonyymi: no huhhuh, toivottavasti eivät ole mitään tollasta :(

Anonyymi: toivotaan!

Anonyymi: kyllä tulee nettikauppaankin, ihan kaikki tuotteet :) Liike tulee saloon.

Emmi kirjoitti...

Löysin juuri tämän blogin tuolta internetin syövereistä, ja voi että innostuin! Tein jokin aika sitten töitä englantilaiselle online lehdelle ja nettikaupalle, joka oli myös ns. ihan itse pystyyn pantu yritys. Tulee ihan omat Lontoo ajat mieleen, kun harva se päivä valokuvasin tuotteita ja kirjoittelin niille profiileja (ja mallasin sormuksia sormiin, tietysti). :)

Onnea matkaan, jään ehdottomasti seuraamaan!

Nisha kirjoitti...

Ihana tuo koko sormen peittävä sormus! Rakastan tuon tyylisiä koruja. Oon seuraillut sun blogiasi jo jonkin aikaa tässä. Ikävä kyllä mä asustelen rapakon toisella puolen enkä pääse oikein ostamaan mitään, mutta pistin linkkiä Facebook-sivuusi ja tähän blogiin kavereiden nähtäväksi. Eivät kyllä Salossa päin asu mutta nettikauppa varmaankin kuljettaa myös Helsinkiin päin ;) Tsemppiä avajaisiin!