torstai 14. heinäkuuta 2011

Paperihommia


Mitäs tykkäätte Superupeen ekasta flaikusta/julisteesta? Samalla kuvalla tehdään myös avajaiskutsu/mainos ja kuva menee todnäk myös nettisivujen etusivulle alkuun. :) Käytiin keskiviikkona vähän ystäväni kanssa Bar Hä!:n vessassa kuvaamassa.. :D Tarkoituksena tehdä erilainen ja ehkä vähän provosoivakin mainoskuva.

Noin muuten tässä ollaan tehty aika paljon tietokonehommia. Viikon sisään olen napannut tuotekuvia lähes 1500 kappaletta, niiden läpikäymisessä ja muokkaamisessa on mennyt aikansa.. Ja nytkin on vasta sormusten, rannekorujen ja joidenkin kenkien kuvat muokattu. Ensi viikon keskiviikkona kuvataan vielä vaatteet. Pikkuhiljaa lisäilen jo tuotteitakin nettiin. Viikko ja pari päivää avajaisiin, huhhuh! Liike ja verkkokauppa avataan yleisölle virallisesti todnäk vasta keskiviikkona 27.7 vaikka vip-avajaiset ovatkin jo lauantaina.

Nappailin tuossa kuvia pikkuhiljaa valmistuvasta liiketilasta, laitan ne heti tulemaan kun ehdin :) Kalusteet on pikkutarvikkeita lukuunottamatta hankittu, huomenna haemme myyntipöydän yms sälää Eurasta. Sitten taas takas remppaamaan ja laittamaan.. Tässä on tehty tämä viikko kutakuinkin 2oh töitä per päivä, ens viikko meneepi samoissa. Vähän turhan rankka aikataulu.

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vois kaverilla olla vähä pidemmät sääret ja ryhdikkäämpi asento
T: Sini

Anonyymi kirjoitti...

Vähän sekava flaikku, liian monta fonttia eikä liikkeen nimi erotu tarpeeksi.

Oletko miettinyt mainostoimiston käyttämistä? Jos löydät pienen toimiston ja olet hyvä neuvottelemaan, ei flaijereiden/sellaisten suunnittelu maksa paljoa. Olisi tärkeää saada yritykselle oikea imago heti alusta alkaen, itse tehdyt paint-mainokset yms. ovat hieman kotikutoisia.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen.. No ymmärrän kyllä aloittavan yrityksen kohdalla.. Ainekin on sitten varaa parantaa.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon samaa mieltä edellisten kans. Ei tossa kuvassa oikeastaan mitään vikaa ole, mutta tuo vessan kulma tekee siitä sekavamman, samoin tuo lattia. Eli itse tuotteisiin ei tule kiinnitettyä huomiota ):
Pienellä muokkauksella tulisi huomattavasti parempi ja yksinkertaisempi.

moderndayhippie kirjoitti...

Sini: :D nyt kävi näin.

Anonyymi: kaksi fonttia liikaa? Usko pois, halpakin mainostoimisto on liian kallis. Ja tämä kuvastaa aika pitkälle sitä imagoa minkä haluan :) Itse olen erittäin tyytyväinen tuohon, kuvastaa hyvin minua ja on juurikin sitä mitä hain.

Haparoiden kirjoitti...

Mun mielestä toi on just sopiva :3

Anonyymi kirjoitti...

No ekana kiinnitin huomion vessanpönttöön:D

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: se on tavallaan pointtikin ;D provosoiva ja huomionkiinnittävä mainos, jonka ei tosiaan oo tarkotus varsinaisesti myydä noita vaatteita. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tulee mieleen joku "älä juo alkoholia"-kampanja.

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: no, tehoaako? ;D

chrale kirjoitti...

En käsitä mainoksen ideaa, mutta siis on hieno juliste(:

Tietysti se olis parempi jos kuva olis parempilaatunen ja "hohdokkaampi", vaikuttaa enemmän ammattilaisemmalta jos olsi, tai silleen jännästi(:

Ja sinille palautetta; Että eikö se oo parempi että tavallinen pulliainen on kuvassa eikä mikään kaksmetrisäärinen ylilaiha ihminen, ku ne normi kokoset on yleensä niitä asiakkaita?


Mutta toi iskulause on tosi hyvä ja ootan niin innolla tuota kauppaa (:

Isis kirjoitti...

Musta tuo idea jopa toimii! Kuva on kiva, fontteja ei ole liikaa. Kyllä monien liikkeiden ja kuuluisienkin muotitalojen kampanjoissa näkyy mitä erikoisempiakin kuvia, esim. Guy Bourdinin ottamat kuvat Voguelle yms ovat todella omituisia, toisinaan jopa shokeeraavia ja provokatiivisia. Kaipisin kuvaan enemmän kontrastia ja värejä olisin myöskin muokannut ihan aavistuksen.

Anyway, idea on tosi hyvä ja voi olla että kun mulla heti tuli mieleen Guy Bourdin niin kaipaisin lisää kontrastia ja selkeyttä. :D

rikkihappo kirjoitti...

No jos ton tyylinen mainos oli se mitä hait, niin se selvä, en yritä keksiä parempaa. Mutta tuostakin kuvasta olisit saanut vähän selkeämmän. Mallin olisi kaivannut enemmän valoa, niin tuotteet olisi pompannut paremmin esille. Sormien kohdalta huomaa myös, että kuva ei ole kovin tarkka. Voisit ehkä saada illuusion tarkemmasta kuvasta ja ton tekstin pomppaamaan paremmin esille, jos blurraisit tota taustaa hiukan tuolta pöntön takaa ja tosta edestä sillee gradientilla liukuvasti. Sekin voisi toimia että laittasit ton tekstin alle sellasen läpikuultavan vaaleenharmaan boksin. Painotuotteessa varsinkin tuo teksti voi olla vaikeasti luettavissa jos sille ei tee enää mitään ja nuo mallissa olevat varjot voi mennä tukkoon ja sitten se vasta musta onkin. Sori oletan tällee suorilta käsin, että sulla ei ole kalibroitua näyttöä.:D

(Opiskelen valokuvausta ja voin kyllä oikeasti joskus autta sua näissä hommissa, jos en nyt pilannut mainettani kuulostamalla turhan näsäviisaalta. :D Aloin jo haaveileen jostain superhienoista mainoskuvista miljöössä.. Oon halpa!)

rikkihappo kirjoitti...

/ ilmainen jos mulla on tosi kivaa sielä. :D

moderndayhippie kirjoitti...

rikkihappo: neuvoja saa kyllä antaa, ei hätää! Itse en ymmärrä valokuvauksesta _mitään_ ja kuvaan järkkärillä automaatilla kun en ole ehtinyt harjoitella käyttöä. En myöskään osaa käsitellä kuvia juurikaan. Mulla on kyllä valokuvaaja, joka jatkossa ottaa mainoskuvat, mutta koska olin pakotettu nyt ensimmäisen ottamaan itse, niin se saa olla vähän huonompilaatuinen. Omien taitojeni mukaan (: Jatkossa tosiaan tulee ammattikuvaajan kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tämä on hieno.

elisa kirjoitti...

ooo tykkään tost kuvast!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös sen pitäis olla "There is no excuse for a boring wardrobe"? (Tai vaihtoehtoisesti "There is no excuse for boring wardrobes"?) Voi tietysti olla että meikän enkkutaidot on ruosteessa, mutta jotenkin tuo lause tökkii. Kuvasta tai fonteista ei valittamista, päinvastoin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuva on jännän erilainen, mutta vessan lattialla olevan vihreän pläntin (purkka? paperinpala?) olisi voinut editoida pois ja fonttityyli meni muodista pois vuosia sitten.

Olen varma että ammattikouluista löytyisi media-assistenttiopiskelijoita joista useakin haluaisi ja voisi tehdä pientä korvausta (lahjakortti? ilmainen laukku?) vastaan tyylikkään mainoksen.

Maria kirjoitti...

blää en jaksa lukea muiden kommentteja mutta rakastan tota ! Ehkä laittaisin valotukset uusiks ja värejä vähän mutta idea on IHANA :D !!

cloudbusted.blogspot.com

Maria kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maria kirjoitti...

esimerkiks:

http://farm7.static.flickr.com/6117/6341415572_ab29cbd874_b.jpg

olis ehkä vähän raikkaampi! :)