tiistai 5. heinäkuuta 2011

Feisbuuuuuk

Noniin, sain vihdoin viime yönä perustettua tuon facebook-ryhmän. Juuri mitään siellä ei vielä tapahdu, mutta kannattaa liittyä! Hetimmiten kun nettikauppa on auki, siellä tulee tarjouksia ynnämuuta ryhmän jäsenille. :)

Nettisivujen raakaversion sain jo, muutamia parannuksia tehdään vielä, ja sitten ulkoasu on valmis. Paljon tekemistä niissä on silti vielä, että ei sillä. Sisältöä pitää rakentaa. Kovin pitkälle ei päästä ennen kuin tuotteet ja mainoskuvat on kuvattu. Onnekseni sain ihan mielettömän idean ekaan mainoskuvaan, jota käytetään flaiereissa ja avajaistsydeemeissä, hihihihiii.


Tänään tuli ensimmäiset paketitkin jo! Toisessa oli läjä titimadamin koruja ja toisessa halvempia koruja hirvittävä läjä. Olin tilannut 112 sormusta, hups! :D ja toinen korutilaus on vielä tulematta..... Nappailin noista kuviakin ja laitan myöhemmin. Muuten tilaukset näyttävät olevan pikkuhiljaa suomessa, kummatkin vaatetilaukset sekä laukkutilaus ovat tullissa tällä hetkellä, toivottavasti saapuvat mulle tällä viikolla. Ensi viikolla vois järkkää kuvaukset ja avajaiset ois 23.päivä.

Kirppiksiä olen kovasti kierrellyt, haaveissani löytää sovituskoppiin peili ja muutamia kalusteita. Mitään ei kuitenkaan taaskaan löytynyt, joten huomenissa siintää matka kohti turkua ja ekotoria. Syytä ois löytyä kaikki tarvittava. Linkki

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
tarkistathan kaksisormisormukset, ettet vain riko vahingossa aselakia.
http://www-1.cms.ts.fi/online/kotimaa/159449.html

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: Eihän tuo sormus käsittääkseni loppujen lopuksi aselakia rikkonut, ainakaan mitään päätöstä siitä ei tullut. H&M veti sormukset pois markkinoilta pelkän epäilyn takia. Vastaavia sormuksia on vuoden sisään myyty suomessa todella paljon, ilman ongelmia.

Elina kirjoitti...

Heippa hei, yritin etsiä sähköpostiosoitettasi feispuukista ja täältä.. Olenko sokea, kun en löytänyt? :DD No enivei, olisin vain tarjonnut sinulle lisää koruja myyntivalikoimiisi. Laitatko mailiosoitteesi tai mailaa takaisin hannamari@hannamarielina.fi (niitä koruja voi vilkaista www.hannamarielina.fi/kauppa ,vaiks korviksista siellä ei täällä hetkellä olekaan kuvia, vaikka ne on mielestäni kaikista hienoimpia :))