maanantai 18. heinäkuuta 2011

remppaa

Muutamia kuvia liiketilasta, remontin keskeltä. Nää on otettu viime viikolla, nyt remppa on jo käytännössä valmis (syytäkin olla kun lauantaina on avajaiset :D). Päätyseinä vedettiin turkoosiksi, ja on kyllä niin makoisa väri, että huhhuh. Ihan älyttömän hienon nojatuolin bongasin kirppikseltä 20 eurolla (!!!), muuten kalusteet on pääosin ikeaa ja iskän tekemää.

Nyt on seinillä jo hyllyt ja suurin osa rekeistäkin paikoillaan, kaikki lattialistat paikoillaan (näissä kuvissa puuttuu vielä)... Osa tuotteistakin on jo esillä!

Sovituskoppiin bongasin tyylikkään peilin jyskistä.

Tosiaan, kutsuvierasavajaiset ovat lauantaina, liike ja verkkokauppa aukeaa yleisölle seuraavan keskiviikkona eli 27.7. Paljon tekemistä on kyllä vielä, joten tää viikko menee varmaankin aika hiljaiselona blogin puolella. Mutta palataan kuitenkin vielä!

21 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Tosi ihanan pirtee tuo seinä!

Toiveikas kirjoitti...

Lattia on aika kurjan näköinen. Laittakaa edes listat paikalleen niin ei tule sellainen olo ettei usklataisi varpaisillaan tassutella.

Mutta vitsit jos asuisin lähempänä niin tulisin ehdottomasti katsastamaan. :)

moderndayhippie kirjoitti...

Meeri: ootappa kun se tulee valmiiksi! (:

Dweia: luitko ollenkaan tekstiä? Siinä lukee että lattialistat on jo paikoillaan, näistä kuvista puuttuu. Samoin nuo lattiat on pesty (niitä ei ole taidettu vuoteen pestä, kun tila on ollut tyhjillään..) eivätkä ole enää mustana katupölystä. :) Nää kuvat on siis aivan rempan alkuvaiheilta, maalaamiset tehty ja muut hommat vielä puuttui. Laitan kyllä parin päivän sisään uusia kuvia!

Toiveikas kirjoitti...

Ouuu... Taisin missata sen kohdan. :) Tsoriii!

AnnunnA kirjoitti...

JouJouJou!

Toi soffa ja turkoosi seinä sai taas mielikuvituksen laukkaamaan, eli olisipas kiva päästä tuolle seinälle vähän kuvailemaan?

Mietitään, jahka sun kiireet (ja mun) hieman helpottaa!??

T:Annu

sonjjj kirjoitti...

uu oon ihan innoissani sun puolesta, tuo liiketila näyttää tosi kivalta,rappuset on kivat ja seinä on ihanan pirteän värinen. Nuo kengät ja muut tavaratkin näytti niin kivalta että täytyy joskus tulla käväisemään salossa shoppailemassa..tekisi mieli itsekin perustaa joku söpö kauppa mutta ehkä odotan vielä muutaman vuoden:D

Anonyymi kirjoitti...

Okei, oon tosi väsynyt mutta jostain syystä repesin tolle ekan kuvan yksinäiselle nojatuolille :'D Se näyttää niin reppanalta ja hassulta. Ja nää siis ei ole pahalla vaan pelkästään väsynyttä hepulointia :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Varmana tulevana asiakkaana ajattelin esittää pienen viattoman toiveen sovituskoppiin liittyen...

Onko sovituskoppeja kuinka monta, vain yksi vai useampi? Yksikin kyllä riittää hyvin, se on jo parempi kuin ei mitään.

Toinen ainakin itselleni tärkeä asia olisi se, että sovituskopista löytyy jokin pidike, naulakko tai tanko, johon voin ripustaa joko omat vaatteeni tai sovitukseen menevät kuteet. On ikävää laskea vaatteita lattialle tai tunkea kaikkia kamojani (vaatteet, käsilaukku, takki, yms) pienelle jakkaralle.

Sovituskopeissa peilien määrä on aina vain plussaa, eli mitä enemmän peilejä, sen parempi. Jos saisit vielä vaikka noihin sivuseiniin kanssa peilit, niin olisi taas jo mukavammat oltavat sovittaessa!

Tässä muutama ehdotus, toiv. mukaan verkkokauppa avautuu pian ja pääsen myös itse paikankin päälle asioimaan!
Onnea ja menestystä!

Anonyymi kirjoitti...

Jos toiveita sovituskopista tosiaan saa esittää, minä esitän seuraavaa; hommaa siihen kunnon verho! :D
Mikään ei ole ahdistavampaa kuin se että reunoille jää raot joista laardiperse ja makkarat loistaa jonottajille/muille shoppailijoille. Olen tämän asian kanssa jopa hieman vainoharhainen... ( Mutta esim Myllyn Veromodassa on erittäin hyvät verhot! :D )

Anonyymi kirjoitti...

Koskarin Spirit storessa on muuten varmaan Suomen kamalimmat sovituskoppiverhot. Ne on aina sivussa ollessaan sellaisissa lenkeissä ja kun verhon ottaa lenkistä pois niin se kangas ei siliäkään vaan jää ryttyyn. Toisin sanoen siellä on aina molemmilla puolilla tankoa sellaset väh.10 cm raot koska kangas on ryttynä keskellä <3 Eipä tule tosiaan sovitettua siellä yhtään mitään.

moderndayhippie kirjoitti...

Annu: Juu katsellaan! Siihen tulee kyllä kaikenlaista somistetta vielä, mutta kuvauspaikkana varmasti aivan mahtava (:

Sovituskoppiasioista kaikille: tosiaan kuvassa on keskeneräinen koppi. Nyt kopissa on jo leveähkö tanko henkareille sekä naulakko. Yksi peili tulee vain. Ja sovituskoppeja on vain yksi, mutta pitäis riittää (: Ja kunnon verho on tulossa :D tarpeeksi leveä ja tumma ettei läpikään näy! Asiakkaiden mukava olo on sovitettaessa aika iso osa ostospäätöstä :)

Antakaa ihmeessä vinkkejä, toiveita ja palautetta!

Anonyymi kirjoitti...

Okei, tulen esittämään seuraavan toiveen; olis tosi kiva jos kaupassa olis sohva tai joku muu istuin, mihin tuskastuneen miehen voi tuupata istumaan siksi aikaa kun itse klähmii ihania kenkiä. ;) Vastaavasti jos kaveri vielä katselee mutta itse olet jo valmis, on ERITTÄIN iso plussa liikkeelle jos siellä on joku paikka mihin laskea ahterinsa :)

...Joo, oon niin laiska etten jaksa seisoa :D

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen hintataso tulee olemaan nettikaupassa? Paljon esim, mekko, paita, kengät maksaa yleensä?

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: hintataso on kohtalainen, ehkä hieman ketjuliikkeitä kalliimpi.

Juhlamekot n. 49,90e, arkisemmat mekot 30-40e, paidat 20-40e, kengät 30-50e jne.

Anonyymi kirjoitti...

En malta oottaa että verkkokauppa aukee, feisbuukin perusteella löytys jo nyt tilattavaa! :D

Sara kirjoitti...

Hyvalta nayttaa! Jos asuisin Salossa, tai ylipaataan Suomessa, niin tulisin ehdottomasti kaymaan :) Blogisi on myos erittain hyvaa kannustusta muille nuoremmille, jotka pohtivat yrittajyytta. Itseanikin kiinnostaisi kovasti yrityksen perustaminen (maahantuonti tai vastaava), joten erittain suurella mielenkiinnolla seuraan blogiasi!

Sara kirjoitti...

Pakko laittaa uusi kommentti peraan, kun vasta paremmin blogiasi selailtuani ymmarsin kuka olet! Aikamoinen sattuma.

Mirre kirjoitti...

Iih, täällä odotellaan jo lisäkuvia :) Mun mielestä on kyllä mieletöntä että sä oot päättänyt toteuttaa oman liikkeen ja... toteuttanut sen! Toivottavasti lähtee bisnes rullaamaan! :) Aiotko laajentaa nettikauppaankin?

Anonyymi kirjoitti...

miksi tämä blogi on jäänyt unholaan nyt, kun todella putiikin puolella on tapahtunut? todella epäreilua lukijoille, jotka ovat jännittäneet puolestasi täällä putiikkisi avaamista....

Sara kirjoitti...

Anonyymi, putiikin pitaja on tainnut olla liian kiireinen, mutta taalta loytyy uusi blogi: http://www.superupeena.blogspot.com/

diamond girl kirjoitti...

ihanan näköinen liike jo nyt!! jään kyllä seurailemaan kuulumisiasi :)

http://diamondgirl-janika.blogspot.com/