torstai 30. kesäkuuta 2011

Koruja... :)

Joitain tilaamiani koruja tässä.. :) Harmikseni en voinut laittaa isommasta tilauksesta kuvia, kun niissä kuvissa on firman vesileima. Enkä tietenkään halua paljastaa tärkeitä kontaktejani, ettei samoja tuotteita päätyisi enempää suomeen myyntiin. Muutaman kerran multa on kyseltykin, että mistä tilaan tuotteet ja uskokaa pois, en kerro. En kenellekkään! Horjuttais hyvin pahasti kilpa-asemaa jos ne tärkeimmät kertoisi julkisesti.

Toisesta firmasta tilasin ihan mielettömiä sormuksia, hirveän läjän trendikkäitä kahden tai kolmen sormen sormuksia. Oioi, haluisin puolet niistä itselleni..

Mitäs näistä tykkäätte?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tulossa RISTI koruja? Varsinkin sellaisia kahden sormen sormuksia!!! Ja muutkin ristikorut kiinnostaa.

Ja sitten sähkönsiniset sekä pinkit korkkarit!!!!

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: en muista tilasinko ristisormusta vielä, ainakin harkinnassa oli. Voi olla etten vielä tilannut. On kuitenkin saatavilla hopeana ja kultaisena kahdensormen sormuksena. Voin laittaa seuraavaan korutilaukseen jonka teen varmaan ensi kuussa :) Kengistä ei taida noita värejä VIELÄ tulla, mutta laitan mieleen!

Iida kirjoitti...

Ihania koruja! (: Eikä todellakaan mitään massatrendikoruja, kuten pöllöjä.. ._.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo korut eivät kyllä meikään iske, vähän liian... kauniita ja hempeitä :D Mutta jokaisella makunsa!

Ristisormus kelpais kyllä mullekin, näitä samanlaisia löytyy kyllä Glitteristä, Forever21:sta, JC:stä yms. mutta kun ovat niin pirskatin huonosta materiaalista valmistettuja. Mulla on jo itseasiassa yksi kahden sormen ristisormus, mutta kun sille on käymässä samalla tavalla kuin muille H&M-tasoa oleville "hopea"koruilleni - väri alkaa muuttua kupariseksi?!

Että jos aidosta hopeasta/ruostumattomasta teräksestä/muusta kestävästä materiaalista on tulossa päheitä koruja, on meikäpoika varmasti niitä tilaamassa (tai tulossa liikkeestä ostamaan)!

siisii kirjoitti...

ihania koruja! Sopivasti hempeitä mut silti rock. Tykkään!

Lali kirjoitti...

BEAUTIFUL JEWELLERY!

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja ku ihana toi riikinkukkosormus! :) Haluun tollasen! Tuleeko nettikaupassa olemaan mahdollista maksaa vasta kun paketti on tullut perille? elikkä tämä postiennakko. Olisi mahtavaa jos tuollainen mahdollisuus tulisi, koska harvoissa nettikaupoissa on niitä.

Olivia kirjoitti...

Just näin HALUAN tuon riikinkukko sormuksen

Riina kirjoitti...

Aaaah nää on ihan mahtavia! :o Mulle kaikki heti nyt!