lauantai 18. kesäkuuta 2011

Vaatetilauksia


Vihdoin olen päässyt tekemään vaatetilauksia! Pienen sähläyksen ja säätämisen kera edelleen, pankki oli vaihteeksi mokannut asioiden kanssa ja kortin toiminta nettimaksuissa puuttuu edelleen.. Ensi viikolla pitäis vihdoin saada se toimimaan. Vaatetilaukset päätin kuitenkin jo tehdä, sillä muuten avajaiset siirtyvät ihan mielettömästi. Kengät taidan laittaa tilaukseen tänään ja laukut sitten ensi viikolla kun saan kortin ja paypalin toimimaan.

Yllä siis joitain tilaamiani vaatteita :) Tilasin kahdelta eri maahantuojalta ja nyt on yhteensä 106 vaatemallia matkalla kohti Saloa. Toivotaan, ettei toimitusaika ole sitä kuukautta vaan paljon vähemmän. Laukkuja tulisi näillä näkymin n. 30 mallia ja kenkiä alkuunsa 12 mallia. Koruja tuleekin aika paljon. Vaatemalleihin tulee tietenkin lisäksi omat mallini sekä suomalaisten suunnittelijoiden mallit. Aika kattava valikoima siis, vai mitä? :)

Remppaa tehdään tällä hetkellä, tämä viikko on mennyt mm seinien pakkeloimisessa. Tänään käytiin maalaamassa katto ja huomenna toivon mukaan seinät. Niin paljon siellä on kaikenmoista pikkuhommaa vielä, että esillepanon toteutus menee ensi viikon loppuun. Asiat tapahtuu liian hitaasti, olen liian kaikkimullehetinyt ihminen!

4 kommenttia:

ida kirjoitti...

Näyttää kivalta noi vaatteet! :>

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti valikoimiin tulee sun makaronikoruja! Ne on aika huvittavan hauskoja. :D

Anonyymi kirjoitti...

hahhahhah, makaroonikoruja!! ei niillä vuokrarahoja tienata.

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: jos tienattaisiin, olisin varmasti laittanut pystyyn kaupan joka myy vain niitä.