maanantai 6. kesäkuuta 2011

Avaimet!


(kuva)

Jee! Sain perjantaina avaimet liiketilaan, aivan mahtavaa. Pikkuhiljaa alkaa homma tuntua todellisemmalta. Heti rynnättiin isäni kanssa ottamaan mittoja, suunnittelemaan remonttia ja laskeskelemaan maalintarvetta. Toivon mukaan remontti aloitetaan ensi viikolla.

Lainakin siis pamahti tililleni, 1.6 niinkuin olikin suunniteltu. Firman pankkikorttia joudun kuitenkin odottamaan vielä, joten ostoksille ei vielä rynnätä. Toivon mukaan saan sen hetimmiten, ilman ei kauaa pärjää.

Viime keskiviikkona kävin hoitamassa yhden erittäin tärkeän asian: tapaamassa muutamaa kirjanpitäjää ja valitsemaan sopivimman. Kirjanpitäjiä olen etsinyt mm eniron hausta, lähetellyt sähköpostilla tarjouspyyntöjä ja tarjouspyyntöjen perusteella valitsin muutamat tavatakseni. Näistä valitsin parhaimman lähinnä henkilökemian perusteella, sillä se on aika tärkeä osa asiakassuhdetta. Haluan kirjanpitäjän, jolle voin soittaa hädissäni ja häpeilemättä, jos on ongelmia. Toki kirjanpitäjän työtavan pitää myös mätsätä omiin haluihini. Osa kirjanpitäjistä käyttää osittain tai kokonaan sähköistä tositteen toimittamista, osa taas täysin paperista.

Tänään sunnuntaina hoidin erään toisen tärkeän asian: kävin katsomassa lähikaupungissa myynnissä olevaa teollisuussaumuria. Siitä tehtiinkin kaupat, ja uusi rakkaani saadaan ensi viikolla liiketilaan. Tänään käytiin myös hakemassa pienempään asuntoon muuttaneelta ystävältäni liiketilaan leikkuupöytä, hylly ja hirveä läjä kankaita. Ensi viikon aikana pitäisi mennä varastoon käymään nuo kangassäkit läpi, sieltä varmasti löytyy jotain tarpeetontakin. Myös varastotila olisi tarkoitus siivota hetimmiten sekä vanhat ikkunateippaukset repiä pois.

Ensi viikolla teen myös jotain todella radikaalia: laitan menemään vaate-, kenkä- ja korutilaukset. Hui miten jännittävää!

Starttirahahakemus sekä nimenmuutoslomake kaupparekisteriin on kummatkin tehty ja lähtevät matkaan huomenna.

Nyt olisi vielä noin viikon verran edessä laiskottelua, sen jälkeen alkaa hommat pyörimään ihan urakalla.

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Paljon onnea uuteen firmaan :) Näitä juttuja on kiva lukea! Harmi että asun kaukana Turusta, mutta jos joskus olen sielläpäin niin varmasti tulen käymään liikkeessäsi. :)