tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kenkätilausta..




Siinä joitain popoja, jotka laitoin tilaukseen :) Tuolta maahantuojalta tilasin tähän alkuun 11 mallia kenkiä, siinä oli muistaakseni kolmet ballerinat ja loput korkokenkiä. Toiselta firmalta ajattelin tilata parit kukkakuosiset tennarit lisäksi, kun kaikki ei noista koroista niin välitä. Vielä tarttis tilata hurja määrä koruja ja laukut. Kunhan vaan saisin sen paypal-tilin käyttöön..

Tänään käytiin taas maalaamassa liiketilassa, pikkuhiljaa alkaa olemaan kaikki maalattu. Eilen käytiin ostamassa yhteen seinään turkoosi maali. Se maalataan vähän myöhemmin, kun tuota seinää pitää vielä vähän korjailla. Maalaamisen jälkeen pitääkin alkaa metsästää mm sopivia verhoja (tulee kahteen oviaukkoon+sovituskoppiin), nojatuoleja kirppikseltä ja kaikkea pientä esillepanosälää myös. Kalusteet tulee pääosin ikeasta.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuullostaa hyvältä..Tsemppiä sylin täydeltä..On ihan hirveesti muistamista ja fiksausta..Paa sit vähän fotoo remontin vaiheista..

Kurojakii kirjoitti...

Suu loksahti melkeen kirjaimellisesti auki kun näin nuo leopardikorkkarit <3 Aika suloisuudet!

Anonyymi kirjoitti...

Gaaaah, sulle on tulossa kaikkea niin ihanaa että taidan lähteä shoppausmatkalle ihan vaan sun kauppas takia jossain vaiheessa :b Miten nettikauppa edistyy?

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: kiitos tsemppauksesta! Laitan kuvia heti kun siellä on tehty jotain muuta kun maalattu valkoisella, ero kun ei ole kovin huima edelliseen :)

Anonyymi: hihii :) Ne on kyllä aivan ihanat! Niitä olis saanut myös punasina ja sinisinä, toistaseksi tilasin kuitenkin vasta harmaat.. Upeat ne kyllä on!

Anonyymi: haha, tervetuloa vaan :D Nettikaupan ekaa versiota tehdään tällä hetkellä, alkuviikosta saan koeversion :)

Sara kirjoitti...

minne tää sun kauppa siis tulee ja millon aukee? pakko tulla sinne ! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi et jatkanut muuten mielikuvituskirahvin nimellä liikettäsi? :o Muistelin ainakin että olet kirjoittanut lähettäneesi liikeen nimen sinne..jonnekkin. :D
Kun ajattelee että Mielikuvituskirahvilla on ollut kiinnostusta jonkin verran niin eikö siitä olisi ollut helpompi jatkaa?
Ja aiotko jatkaa sitten molempien liikkeiden ylläpitoa, vai jääkö nyt MK pois kuvioista?

moderndayhippie kirjoitti...

Sara: kauppa tulee Saloon ja aukee heinäkuussa. Jos ei paikalle pääse niin nettikauppa tulee kyllä :)

Anonyymi: ihan pakko heittää vastakysymys: toimisko sun mielestä mielikuvituskirahvi liikkeen nimenä? Mun mielestä se on aivan liian pitkä ja epätoimiva. Mielikuvituskirahvi on myös profiloitunut ekovaatteisiin, joten tätä toimintaa ei ois voinut toteuttaa sen nimissä. MK ei kuitenkaan katoa mihinkään, se on mun vaatemerkki edelleen, niitä vaatteita tulee myyntiin liikkeeseen ja nettiin myös :) MK:n omakin nettikauppa jatkaa toimintaansa ainakin toistaseksi. MK:n lisäks multa itseltä on tulossa korumallisto, joka ei ole ekomatskuista, eri nimellä sekä liikkeen nimeä kantava tehdastuotantomallisto.

Anonyymi kirjoitti...

minkä kokosia kengät on? :)

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: 35-41 väliltä löytyy. Kaikista malleista ei ole kaikista pienimpiä ja isoimpia kokoja.

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihanat leopardikorkkarit! <3

sinnasonia kirjoitti...

Hei, aivan upeat noi leopardikorkkarit! <3
Kai niitä on koossa 41?
Ja ehdottomasti ne punaisina kuulostaa unelmieni täyttymykselt, koska punaisia leopardikuviollisia kenkiä on hankala löytää mistään.

Maltan tuskin odottaa kaupan aukeamista! Tsemppiä jatkoon :)

p.s. Onnekseni ystäväni asuu Salossa ;)

moderndayhippie kirjoitti...

Simba: Leopardikenkiä (ja kaikkia muitakin) on koossa 41! Ei tosin välttämättä kuin yksi pari, joten kannattaa olla nopea :) Tuntuu tosin että noissa kengissä on kohtalaisen isohkot koot eli 40 saattaa mahtua myös :)

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärrän jos nyt ainakaan näin alussa tuo kenkien kokohaarukka on "normaalien" kauppojen mukainen, mutta ainakin tulevaisuudessa olisi supermukavaa jos saisit jostain kaivettua myyntiin isojakin (42-43) kenkiä. On sen verran ihania nuo kengät että harkitsen jo varpaiden leikkaamista..

Ja superhypersuuret onnittelut uuden liikkeen johdosta!

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: ongelma siinä on lähinnä se, että tuon kokoisena hienoja kenkiä ei vaan löydy. Epäilen siis syvästi ettei niitä myöskään juurikaan tehdä. :( Jos löytyy ne on mallia tantta/mies.