tiistai 8. helmikuuta 2011

Pieniä edistyksen askelia..

Olen tänään ollut yhteydessä sekä Yritys-Suomen puhelinpalveluun, että salon Työ- ja elinkeinotoimistoon. Asiat ovat toistaiseksi koskeneet pääasiassa starttirahaa, ja sen saamista, kun mulla on edellinen toiminimi vielä olemassa. Pitääkö se lopettaa, vai saako se olla taustalla kun ei ole kovinkaan tuottava yritys. Asiat eivät vielä selvinneet, mutta sain varattua ensi viikon keskiviikolle konsultointiajan TE-toimistolle. Silloin selvinnee jatko! Jos joudun edellisen toiminimen lopettamaan, voi siihen tulla pienoinen karenssiaika, joka viivästyttää uuden yrityksen perustamista.. Mutta sen näemme ensi viikolla ja siitä tosiaan lisää sitten.

Lisäksi olen ollut yhteydessä useampaan firmaan nettisivujen osalta, tarjouksia odotellessa!

Olen ollut yhteydessä myös muutamiin kotimaisiin käsityöläisiin ja suunnittelijoihin, joiden tuotteita haluaisin ottaa myyntiin.

Ehdotelkaa ihmeessä suomalaisia tunnettuja ja tuntemattomampia toimijoita, joiden tuotteita olisi saatava valikoimiin!

7 kommenttia:

Wingless kirjoitti...

Niin eikös se niin ole ettei liiketoimintaa saa aloittaa ennen starttirahan myöntämistä? Jos oikein muistelen. Että siihen nähden varmaan on aika ongelmallista jos on jo aikaisempi toiminimi. Niin ja mielenkiinnosta: aiotko vaihtaa yritysmuotoa vai mikset jatka vanhalla toiminimellä? Onko se just tuo starttirahakysymys?

Tsemppiä ja jaksamista näihin alkuaskareisiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä blogista, aihealue kiinnostaa itseäkin :)

moderndayhippie kirjoitti...

Wingless: juurikin tuosta starttirahasta on kysymys ja toisekseen osittain eri toimialasta ja haluaisin säilyttää nää erillisinä. Mutta siis joo, sen takia olen menossa tuohon tapaamiseen, saattaa ne joustaa tapauskohtaisesti. Taikka sitte toinen toiminimi lopetukseen. Sen näkee sitten! Ja kiitos:)

Anonyymi: ole hyvä vain, kiva kuulla että kiinnostaa!

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisista Elina Äärelä on aivan ihana ja lupaava suunnittelija, jonka vaatteita olisi mahtavaa saada jostain kaupastakin.

En tiedä, millaisen hintaluokan juttuja etsit, mutta esim. Muodin huipulle - tyypit Katri Niskanen, Antti Asplund ja Mert voisivat olla mielenkiintoisia merkkejä.

Ja ihan uteliaisuudesta, kun en tätä tietoa blogistasi löytänyt: Mille paikkakunnalle olet kauppaasi perustamassa?

Anonyymi kirjoitti...

edellinen ano: se ihan tässäkin tekstissä on mainittu. saloon

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: Elinaa olen itsekin miettinyt, häneltä voisin kysäistä jos tekisi esim syksymalliston pelkästään mun liikkeeseen. Ja sitten ehkä jatkossa lisääkin jos menestys oli hyvä :) Hintaluokka on aika laaja, merkittömät vaatteet tulee olemaan halvempia, mutta sitten tulee merkkivaatteita kalliimmilla hinnoilla toki myös. Ja tosiaan, liike tulee Saloon mutta verkkokauppa sitten tuo tuotteet kaikkien ulottuville. :)

Anonyymi: jees, juurikin näin :) Sen vois ehkä viel lisää sivupalkin infoon, kun sitä aina välillä kysellään.

Anonyymi kirjoitti...

Odotan ihan tosi innoissani (ja iloisena sun puolesta) jos ja kun tämä sun putiikkiprojekti onnistuu! :)) Ja varmasti onnistuu, jos niin haluat! Oon jo kauan seurannut sun blogia, ja tykkään kyllä ihan älyttömän paljon sun tyylistä ja sen sellasesta! Tosi ihana nähdä millanen kaupasta tulee, kaikki tähän mennessä suunnitellut jutut on ku ihan täysin mun unelmista; paljon värejä, SÖPÖJÄ vaatteita, vähän sellasta fiftarimeininkiäkin! :D Siis vielä kerran lycka till ja onneks kauppa tulee olemaan ees suhtkoht lähellä, niin pääsen täältä Turusta joskus käymäänkin!