perjantai 4. helmikuuta 2011

mekkoja!


Tässä vähän kuvia, minkä tyyppisiä mekkoja olen löytänyt myyntiin. Nämä ovat lähinnä omia suosikkejani, tilauslistoilla on useita kymmeniä - ellei satoja - muitakin mekkoja. Monenmoisia muitakin vaatekappaleita toki löytyy; shortseja, hameita, neuleita, farkkuja.. Ja on siellä paljon mustaakin kamaa, niille jotka ei näistä väriläiskistä innostu ;D

Toivomuksia saa esittää! Minkä tyyppistä vaatetta kaipaisitte suomen markkinoille?

17 kommenttia:

Romancious kirjoitti...

Sellaisia vaatteita, jotka ei ole tehty anorektisen laihoille luiseville vartaloille. Itsellä kun on tuossa vartalossa vähän enemmän massaa ja olen kyllästynyt löytämään joka ikisestä vaatekaupasta niitä pienen pieniä kokoja, jotka ei takuulla mahdu.

Boneca kirjoitti...

Uijuijui! Ihana toi vaaleanpunainen röyhelöpaita! :O

moderndayhippie kirjoitti...

Romancius: oletko mitä kokoa, suurinpiirtein?:) Myyntiin tulee ainakin ihan normaalisti L-kokoa, joistain vaatteista XL. Ja heti kun yrityksen varat antaa myöden, niin myös plus size vaatetta. Itsekin tiedän sen tuskan, kun välillä ei tunnu millään mahtuvan normikaupan vaatteisiin..

Boneca: se on itseasiassa jumpsuit! Eli siis tuo paita kuuluu nuihi shortseihin.Niitä tulee ehdottomasti kesämarkkinoille! Ja värejäkin löytyy vaaleenpunasen lisäks turkoosi ja valkonen :)

EinoG kirjoitti...

Söpöjä hameita, pirtsakoita kuoseja ja vähän jotain muuta, kun mitä näkee jokaisen vastaantulevan pissaliisan päällä, sellasta Suomessa kaivataan :3

ANNI kirjoitti...

wau. vaikuttaa tosi lupaavalta (muutamaa mekkoa lukuunottamatta). Suomen markkinoilta puuttuu ehkä lisää rohkeutta ja uskallusta. Ei suomalaiset oikeasti niin tylsiä vaatteiltaan ole mitä väitetään. Vaikuttaa siis tosi lupaavata!

Itse rakastan tunikoita, värejä, röyhelöitä ja ylipäätään vaatteita jotka korostavat naisellisuutta hyvällä tavalla joten sellaisia toivoisin. =)

Iida kirjoitti...

Mä olen samaa mieltä Romanciousin kanssa noista vaatekoista. Ja lähinnä ottaen huomioon että suomalaiset naiset ovat monesti tasapaksuja, ja monelta löytyy myös melko uhkeat reidet. Itse en sen takia löydä housuja juurikaan mistään.

Toinen toivomus olisi luonnonkuiduista valmistetut vaatteet! Puuvillaa, pellavaa, villaa, niiden sekoituksia ynnä muita. Tekokuituiset vaatteet kutittavat, eivätkä hengitä lainkaan.

Tyhmä tyttö kirjoitti...

Eka tokalta riviltä ei muuten ole yhtään kyseisen mallin kropalle sopiva! Korostaa aivan liikaa sen hartioita! Hyh.

Ei mulla muuta :----D

Anonyymi kirjoitti...

Värikkäitä mekkoja ja hamehia tämä maa kaipaa! :D

moderndayhippie kirjoitti...

EinoG: tästä olenkin aivan samaa mieltä! Toki valikoimaan tulee vähän jotain tavallisempaakin, ettei profiloidu liian ernukaupaksi. :)

ANNI: olet oikeassa! en tiedä mistä se on lähtösin, että kuvitellaan ettei suomessa käytettäis ollenkaan värejä. Siten liikkeet ei sitten tarjoakkaan muuta kuin harmaata, mustaa ja valkosta, keväisin sitten vähän pastellivärejä.. Sitten aina satunnaisesti löytyy jotain väripläjäyksiä..

rosaparks: haha, huomasin vasta kun uudestaan katoin:D

Anonyymi: kyllä ja aamen!

Romancious kirjoitti...

Kokoni on hyvin usein monissa nettikaupan vaatteissa 42 tai 44, paidoissa useimmiten L tai M. Housuissa ongelmana on usein se, etteivät mahdu reisistä. Reidet ovat minulla paksut verrattuna vyötäröön. Samoin perse jumiutuu housuihin kiinni helposti. Paidat taas ovat yleensä makkarankuoria ja sitten kun tilaa vähän isomman koon, se on valtava teltta :D. Eli ongelmallinen vartalo löytyy, siksi normeista nettikaupoista on todella vaikea etenkin housuja ja hameita löytää.

Romancious kirjoitti...

Ja niin, jalkakin minulla on iso, kokoa 41-42, en meinaa löyttää nättiä kenkiä näin isoon koipeen.

Anonyymi kirjoitti...

ihan super hyper ihania mekkoja. Tilaa kaikkia vaan!! pieniäkin kokoja, ite oon pieniluinen. JA asun melkeen salossa ni voisin tulla sit ostelee

Anonyymi kirjoitti...

miltä sivulta löysit noin ihania mekkoja?

moderndayhippie kirjoitti...

Romancious: No L/42 kokoa tulee kyllä kaikista malleista ja toivon mukaan semmosta ei niin makkarankuori/teltta vaihtoehtoa, molemmat kun on "isommalle" tytölle yleensä huono vaihtoehto:D itsekin siis tuota kokoa olen.. Housuja ei välttämättä juurikaan tule myyntiin, täytyy katsoa.. Ja kengistä tulee ainakin jonkin verran kokoa 41, ehkä 42kin jos onnistun löytämään :)

Anonyymi: eikö ookkin:) Ja juu, ainakin s-kokoa tulee, joistain xs kokoa myös.

Anonyymi: ovat eräästä jälleenmyyntikatalogista, eivät siis ole myynnissä (ainakaan sitä kautta) yksityisille.

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsit tosi kivoi kaikkija sit noi toise postaukse korkkarit, aah =) toivottavasti saat putiiki pystyy ! mihin päin oot aatellu tätä perustaa ?

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania noi mekot, just mun tyylisiä! <3 Ihana idea, että perustat verkkokaupan, voin sitten sieltä tilailla. :)Mikä tuo sivu on mistä voi kattoa noita mekkoja? vaikka en voikkaan tilata niitä :(

Iida kirjoitti...

Kenkiä vähän isojalkaisemmille ihmisille!
Omistan itse kokoa41 olevan jalan ja korkkareiden löytäminen on usein tuskaa... :/