maanantai 7. helmikuuta 2011

nyt ei oo väreistä puutetta!

Koska tässä viikon sisään en ole juurikaan mennyt missään asiassa eteenpäin (paitsi opinnäytetyössä, mutta firman suhteen en :p), päätin esitellä teille maailman parhaan kenkälöydön!


Mähän lupasin värejä.... Nämä ihanuudet ovat siis eräältä tukkumyyntisivulta ja niitä löytyy useissa eri väreissä. Plussaa siitä, että samantyyppistä kenkää löytyy sekä matalakorkoisena että korkeampina. Kaikille kun nuo huimankorkeat korot ei sovi. Melko samanlaista kenkää löytys myös ballerinoina, tai niissä oli ehkä 2cm kiilakorko.

Näitä aion ehdottomasti hankkia kesäksi! Ja voin vannoa, että muutamassa värissä lähtee omaankin kenkäkaappiini...

Olen erittäin iloinen siitä, että värikkäämpiäkin kenkiä on löytynyt hyvin. Juuri klikkasin wishlistiin eräässä tukkusivussa mm pinkkejä ja keltaisia nilkkureita. Toki värikammoksujien varalta myyntiin tulee myös paljon mustia, ruskeita, harmaita yms värejä :)

7 kommenttia:

ida kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Ja minä etsin juuri tuommoisia matalakorkoisia. Ja väriä väriä, sitä kaivataan kesällä! (: Tulisin kyllä kaupassasi varmasti asioimaan, mutta mulla taitaa olla aika matka sinne...

ANNI kirjoitti...

rakastuin noihin kenkiin.

sweetie kirjoitti...

Oi nuo korkeakorkoisemmat! Minkä hintaisena noita sitten voi ostaa, noin abouts?

moderndayhippie kirjoitti...

idA: värikkäitä kenkiä tosiaan on välillä vaikea löytää jopa kesällä! mutta hei, jos et oo huomannut, niin liikkeelle tulee tosiaan verkkokauppakin, jossa on kaikki samat tuotteet:)

ANNI: mäkin!

sweetie: tässä vaiheessa on paha sanoa, kun ei tiedä kaikkia rahtikuluja yms, mutta alle 50 euroon pitäisi jäädä. :)

ida kirjoitti...

heijoo enpä oo tajunnu (: ihanaa!

Bluefemme kirjoitti...

Uggh! I love the colors! The orange shoes are my fav!
http://www.justme-bluefemme.blogspot.com/

Jonna kirjoitti...

Aivan ihania! HALUAN!