sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Laukkuja

Nyt kun ei ole hetkeen taas tapahtunut mitään jännää (mitä nyt suunnittelen valikoimaa, lähettelen tarjouspyyntöjä nettisivuista ja kirjanpidosta, kirjottelen kymmeniä sähköposteja päivässä ja kirjoittelen sisältöä nettisivuille..), ajattelin iloita löytämästäni laukkujen maahantuojasta. Löysin ihan mielettömän maahantuojan, jolla on todella ihania laukkuja ja erittäin käypään hintaan. Mikä parasta, tuotteissa ei ole tilattaessa minimimääriä, eli voin ottaa jokaista haluaamani laukkua vaikka yhden tai kaksi kappaletta. Näin olen saanut kasattua itselleni tilauksen, joka käsittää lähes 60 erilaista laukkumallia. Ei paha valikoima aloittavalle verkkokaupalle 8) Ja ne laukut, ne laukut. Voisin tilata vaikka kaikki. Valittavissa on tuhansia eri malleja.. Kiva käydä niitä läpi :D Mutta niin, mitäs sanotte esimerkiksi näistä ihanuuksista:




12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, ihana että myös laukkuja tulee myyntiin. Laukkufriikkinä arvostan aina, jos nettivaatekauppa pitää valikoimissaan myös laukkuja.

Sanna J. kirjoitti...

Näyttää kyllä hyvältä - sulla on loistava maku :) Muista ottaa valikoimiin myös mustaa! Silloin saat minusta asiakkaan ;)

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: no nyt tulee sitten laukkufriikeille vähän enemmänkin valikoimaa 8)

Sanski: kiitos! Ja tottakai tulee myös mustaa. Kaiken värikaaoksen keskellä musta on hyvinkin positiivinen asia :) Ja jos ottaa pelkästään värejä, se tietenkin vähentää asiakaskuntaa aika paljon. Eli mustaa kyllä tulee, niin laukuissa, kengissä kuin vaatteissakin!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mistä noin ihania laukkuja löysit? :--O

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näkösiä laukkuja!
Olis kiva nähdä kuvia vaatteista, joita aiot myydä, vai ootko vielä löytäny maahantuojaa siltä saralta?

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: kuten sanottu, noi on maahantuojan kuvia. Noita ei siis pysty ostamaan yksityinen henkilö, vaan yritykset vain. :) mutta kuukauden kuluttua suurinpiirtein pitäis saada mun nettikaupasta ostettua!

Anonyymi: vielä ei ole vaatteista sen enempää kuvia, enkä ole vielä valinnut mistä kaikkialta niitä otan myyntiin. Lisäinfoa toki niistäkin asap kunhan saan päätettyä :)

Jutta kirjoitti...

Aivan ihania noi kukkalaukut (8 !

Elena kirjoitti...

Mitä materiaaleja noi on? Onko nahka oikeaa nahkaa vai muovia?

moderndayhippie kirjoitti...

Elena: suurin osa on tekonahkaa, mutta joitain nahkasiakin varmasti tulee myyntiin. Nahkalaukuissa valikoima ja hintaskaala aika huono :|

veerra kirjoitti...

oi noi tosiaa on upeita ! ja tätä sun blogia on mielenkiintoista lukee kun itekin ajattelin yrittäjyyttä joskus tulevaisuudessa 8)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka otat yrityksessäsi ympäristöasiat huomioon?

moderndayhippie kirjoitti...

Anonyymi: Osittain tuotteissa (monissa tuotteissa valmistusmaa joku muu kuin halpatuotantomaat), paljon suomalaista käsityötä ja kierrätysmateriaalituotteita. Sen lisäksi tuotteet postitetaan asiakkaille mahdollisimman pitkälti kierrätetyissä pakkauksissa. Tietenkin sitten kaikki yrityksen ns toimistopuoli, mahdollisimman vähän paperia, sähkön kulutuksen vähentäminen yms. Pieniä tekoja :)